Service Hotline
+86-18823755523
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Pažljiv izbor kozmetičkih proizvoda, je najbolje za njegu kože!

Kako zaštititi kožu, protiv starenja je što mi je najvažnije pitanje, dobar izgled često mogu stvoriti bolje prilike djevojkama, kako bismo zaštitili kožu? O Marijo, Guangzhou oraničnih kultura stručnjaci kažu, štiti kožu od trivijalan, što je najvažnije odabrati ljepote proizvoda za njegu kože!
Naučili smo od mnogih novosti, trenutno dostupni u mnogim kozmetike su tvari koje su štetne za kožu, bolje Kozmetika, najotrovnije tvari, onda ćemo o ljepoti istovremeno i može zaštititi kožu od oštećenja? U stvari, zaista obrazovan ljepote, ne koristi u kozmetički salon, ali sa laserskim uređajima za ljepotu, Marijo, Guangzhou znanosti i tehnologija specijalizirana za proizvodnju lasera salon opreme, ovdje mi uzeti pogledati detalje laserski salon opreme!
Mrlja nije samo utječe na fizičko i mentalno zdravlje žena, ozbiljna prepreka za buduće studije, život, prijatelji, posao, vidljive mrlje do točke mora osim toga. Uz sve veće opasnosti od mrlja, znanstvenici tradicionalne kineske medicine u Kini, ima mrlju ubojica kao žensko zdravlje, a kako se vrijeme mijenja, mjesto više imaju tendenciju da se mlađi, mnoge mlade žene su se pridružili redovima vojske pjega. Guangzhou OEMA tehnologija lasera se riješim mrlje, upotreba selektivnog photothermal efekte, čvrste puls laserske valne, emitira laser prodire u kožu vrlo glatko u mjestu lezije i liječiti bolesti lezije pigmentirana i zbog svoje selektivne, to jest, to samo za normalnu kožu pigment čestice bez oštećenja.

Par: ne

Sljedeći: Cosmoprof Bologna2016

Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: 3. XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The industrijski, HouTing selo, ShaJing grad, BaoAn District, ShenZhen city, 518000, Kina
Telefon: +86-18823755523
Faks: +86-755-27838931
E-pošte: adia@menobeauty.com