Service Hotline
+86-18823755523
Proizvodi

Kategorija proizvoda

Proizvođač za mršavljenje uređaja

Proizvođač za mršavljenje uređaja

medicinska upotreba u SPA ili salonu ili klinički, i viši kvalitet i dobar efektivan rezultat, tehnologija: ultrazvuk od 40KHZ i vakuumska i bipolarna radio frekvencija i 905soft laserski i mehanički valjak.

Chat Sada
Products Details

originalni proizvođač uređaja za mršavljenje za medicinsku upotrebu u SPA ili salonu ili klinički, i viši kvalitet i dobar efektivan rezultat, tehnologija: ultrazvuk od 40KHZ i vakuumska i bipolarna radio frekvencija i 905soft laserski i mehanički valjak.


1.Strong ultrazvučni talas masti za hujšanje slimming principi:

Snažna akustična talasna tehnologija mršanja prenose jaku akustičnu energiju ljudskog tela bez frekvencije oštećenja i snage različitih delova masnog tkiva kroz metod spajanja spojeva i koristi princip rupa jakih akustičnih talasa kako bi se generisala kavitacija za loše bolne masti tkivo. Energija uzrokuje rupture masnih ćelija. Pukotine masnih ćelija se eliminišu iz tela kroz cirkulaciju telesne tečnosti, a broj masnih ćelija se smanjuje kako bi se postigla svrha slimminga i mršavljenja.

Kad snažni zvučni talas ulazi u ljudsko telo, ljudske masne ćelije mogu da proizvedu jak uticaj i frikciono kretanje između masnih ćelija. Desetine hiljada vibracija u sekundi može doći do podkožnog dubokog tkiva od 1 do 6 cm, što može stimulirati duboke masne ćelije. Duboka subkutana vrućina je topla, a duboke kapilare i limfoidna tkiva mogu da protiče glatko sve dok sloj dubokog masnog materijala ne razbije mast i direktno smanjuje količinu masti. Prednost jakih zvučnih talasa je da oni selektivno uništavaju tkivo. Postavljanjem određene frekvencije, jaki zvučni talasi uništavaju samo masno tkiva niske gustine, što omogućava zaštitu tkiva visoke tjelesne težine, kao što su vaskularni nervi (Slika 2). Jaki zvučni talasi, kao i drugi zvučni talasi, imaju ciklus ekspanzije i kompresije. Princip primene jake sonične liposukcije uglavnom proizvodi niz fizičkih efekata proširenjem i kompresijom. Ovaj proces je uzrokovan ekspanzijom i kompresijom talasa, što uzrokuje tečnost da stvori efekat implozije, tako da se u tečnosti stvara veliki broj mikroavtokova. Za gas ili paru implozija mikrovoda unutar i izvan ćelije dovestiće do povećanja kretanja molekula, eventualno dovodeći do rupture ćelije (Slika 2). Triglicerid u masnim ćelijama se oslobađa iz masnih ćelija, a ovi trigliceridi se rastavljaju u slobodne masne kiseline (FFA) i glicerol pomoću dejstva lipaze (LPI). Slobodne masne kiseline (rastvorljive u masti) prodiru u krv i vezuju se za proteine u serumu i polako se transportuju u jetru: glicerol (rastvorljiv u vodi) se isporučuje u jetru rastvaranjem u intersticijske tečnosti (krv i telesne tečnosti). Konačno, jetra su cirkulacija creva ili je bubreg isključen iz tela, čime se postiže efekat lokalnog mršavljenja.

2.

vakumski fizički efekat :

(1) Epidermis: Poboljšava stanje tečnosti međuceličnog prostora, poboljšava fluidnost, povećava kretanje ćelija i aktivira ćelije.

(2) vaskularni sloj: poboljšati sistem za cirkulaciju krvi, ne samo poboljšavajući kapilarni sistem, već i poboljšati duboke vene i limfe

Protok između mreža uklanja višak toksina iz tela.

(3) Tkiva: povećati aktivnost kože i mišićnog tkiva, omekšati i razbiti masti, poboljšati snabdijevanje kiseonikom kože, stimulisati proizvodnju kolagena, povećati elastičnost kože i otpornuti fibrozi tkiva.

(4) sloj nervnog sistema: kretanje negativnog pritiska može stimulirati epidermis i dubok simpatički nervni sistem i poboljšati osjetljivost na koži. Stimuliše površinu i duboke slojeve simpatičnog nervnog sistema.


3.

efektivan rezultat o radio-frekvenciji:

Ljudsko tijelo je strujni provodnik koji uzrokuje fiziološke efekte na koži kada prolazi kroz telo. (uključujući termičke i nemetalne efekte)

Termalni efekat: zahvaljujući kretanju čestica u ljudskom tkivu uzrokovanom strujom bio-talasa, termički efekat se direktno stvara unutar tkiva, 1. Ubrzati cirkulaciju krvi, povećati snabdevanje kiseonikom i poboljšati teksturu čitavog sloja kože;

2, toplotni efekat proizvodi toplotnu stimulaciju, što dovodi do toga da dermalno kolagensko vlakno pogodi, stimuliše kolagen da se regeneriše, reorganizuje, ojača sposobnost regeneracije vezivnog tkiva, odmah zategne kožu

3, direktno protiv celulita, raspadanje sadržaja masnih ćelija (razgrađenih u slobodne masne kiseline i glicerol), rastvara se masti, smanjuje zapreminu masti, ubrzava limfnu cirkulaciju i promoviše metabolizam čoveka;

Netermalni efekat: kada je intenzitet promene termalnog efekta dovoljno mali da dovede do povećanja telesne temperature, visokofrekventna struja i dalje može izazvati vibriranje čestica u tkivu, a takođe je moguće promijeniti promjenu tkiva , to jest, elektromagnetni efekat oscilacije, a nemetalni efekat je mikroskopski. Biokemijski i biofizički procesi organizma mogu da proizvedu niz efekata, kao što su ubrzanje rasta i razvoja životinja i biljaka, kao i nemetalni efekti su maskirani termičkim efektima i ne mogu pokazati svoje efekte. Kako vreme prolazi, kolagen se ponovo rodi, bore postepeno nestaju, a koža se pojačava, čineći da je koža mlađa.

4.

905nm soft laser laserski biološki (klinički efekti i srodni biosenzivni efekti)

Poboljšanje cirkulacije .

Anti-edematozni efekat.

Analgetički efekat.

Ubrzanje regeneracije tkiva.

Efekat cicatrizacije.

Antibakterijska dejstva:

905nm mekog laserskog efekta
Hot Tags: proizvođač slimming uređaja medicinski, proizvođač, fabrika, visokokvalitetan, CE sertifikat, najnoviji, modni, najbolji
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: 3. XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The industrijski, HouTing selo, ShaJing grad, BaoAn District, ShenZhen city, 518000, Kina
Telefon: +86-18823755523
Faks: +86-755-27838931
E-pošte: adia@menobeauty.com